INKOOP LP'S 

Wilt u Platen verkopen? Wij kopen ook  lp's!

Voor onze platenwinkel in Amsterdam zijn we altijd op zoek naar goede lp's (vanaf zo'n 50 stuks). Gaat u verhuizen of heeft u of een familielid wellicht nog dozen langspeelplaten op zolder staan? We nemen het graag over voor een passende vergoeding. 

We zoeken vooral grote particuliere platenverzamelingen in het pop- en rock genre. Daarnaast is bepaalde jazz-, soul- en reggae-vinyl is ook zeer welkom. 

Bestaat het merendeel uit klassiek, nederlandstalig of verzamelplaten, dan slaan we liever even over, want daar is al voldoende van op voorraad. 

 

Als u eigen vervoer heeft kunt u tijdens openings-uren bij de winkel in Amsterdam Oost langskomen met de lp's.  Het is dichtbij  de snelweg A10 en parkeren is geen probleem. Als het een grote collectie is en het vervoer lastig,  dan komen we ook bij u langs. We rijden vooral in de regio Noord-Holland.  Vlotte afhandeling is mogelijk, als gewenst eventueel aan de voordeur op gepaste afstand. We kunnen na een korte bezichtiging alles in 1x overnemen. 

Mochten er ook cd's en/of singles bij de verzameling platen zitten dan is dat prima, als de verzameling echter geheel  uit cd's of singles bestaat, neem dan eerst even contact op svp.

Sarton Records tel: 06-37117244 

email: info@sartonrecords.nl

 

 - platen inkoop - lp's verkopen - lp's inkopen -platenverzameling -collectie verkopen -  platenzaak - grammofoonplaten- vinyl - inkoop - opkoper -platencollectie - ook voor omgeving diemen, duivendrecht, zeeburg, amsterdam-noord, zaanstad en amsterdam zuid-oost -